Nettbutikk

Ny optimalisert nettbutikk som selger?

Smart Digitalt er kjente for å optimalisere nettbutikker med gode og raske resultater. Vi lever for å se muligheter der andre stopper helt opp!

Bli kontaktet

Nettbutikk hos Smart Digitalt

Noen populære nettbutikk løsninger

Nettbutikker hos Smart Digitalt blir satt opp med unike løsninger som styrker nettbutikker for alle bransjer.

Vi utvikler nettbutikkene i

Vi bruker ulike CMS løsninger basert på kundenes behov og ønske for å spesialtilpasse nettbutikkene 100%.

Wordpress
Hubspot

Type nettbutikker

Det finnes flere forskjellige typer av nettbutikk. Her ser du de 2 største typene:

Frisk Damp

Frisk Damp sin nettbutikk er levert av Smart Digitalt. Samarbeidet her har vært helt unikt og kunden ønsket å bruke oss på samtlige løsninger som total nettbutikkløsning, optimalisering, SoMe og mer! Vil du lese hele kundecasen? Klikk her

Beauty Medical

Beauty Medical er en av Norges største skjønnhetsklinikker som spesialiserer seg på estetisk og kosmetisk hudpleie. Samarbeidet her har vært helt unikt og kunden ønsket å bruke Smart Digitalt på samtlige løsninger som total nettside og nettbutikk løsning, optimalisering, SoMe, grafisk design, SEO og mer! Vil du lese hele kundecasen? Klikk her

Beauty Medical

Beauty Medical er en av Norges største skjønnhetsklinikker som spesialiserer seg på estetisk og kosmetisk hudpleie. Samarbeidet her har vært helt unikt og kunden ønsket å bruke Smart Digitalt på samtlige løsninger som total nettside og nettbutikk løsning, optimalisering, SoMe, grafisk design, SEO og mer! Vil du lese hele kundecasen? Klikk her

“Samarbeidet med Smart Digitalt har vært helt unikt. Casper er en veldig kreativ, nytenkende og frempå person som har styrket vårt brand og vår visjon! Anbefales til alle andre som ønsker rask, god og profesjonell hjelp.”

Betalingsløsninger

Guide & Nyheter

SEO Guide av Smart Digitalt

SEO Guide

Roma ble ikke bygget på en dag, og det blir heller ikke søkemotoroptimaliseringen og synligheten til nettstedet ditt på søkemotorer. For å oppnå god synlighet…

Les mer
Hvor mye koster en nettside? Smart Digitalt

Hvor mye koster en nettside?

Hva koster en nettside? Det er lett å svare: Prisen er 200 000 kr. Eller nei, selvfølgelig er det ikke så lett. Et like riktig svar kan være 12 250, som du vil kunne lese lenger…

Les mer
8 effektive webdesign tips av Smart Digitalt

8 effektive webdesign tips

Det finnes mange tips til en god nettside på nett. Mange har meninger om hvordan de perfekte nettsider ser ut. Det er fordi til en viss grad design er subjektivt. Det en person liker…

Les mer

Noen av våre partnere

Andre løsninger av Smart Digitalt

E-merket av Smart Digitalt

E-merket

E-merket sikkerhetsvurderer norske nettsider slik at potensielle kunder kan være trygge på at bedriften er profesjonell. E-merket er også med på å styrke søkemotoroptimaliseringen / SEO.

Les mer
Spinn og Vinn av Smart Digitalt

Spinn og Vinn

Spinn og Vinn er et digitalt lykkehjul på nett til nettsider og nettbutikker. Lykkehjulet konverterer besøkende på nettsiden til fremtidige kunder via innhenting av informasjon.

Les mer
Bookingsystem365 av Smart Digitalt

Bookingsystem365

Bookingsystem365 er et brukervennlig, enkelt og profesjonelt bookingsystem for alle mulige bransjer som tilbyr tjenester. Løsningen har unike funksjoner som gjør løsningen helt spesiell!

Les mer

Få tilbud

Spørsmål og Svar

Hva er en nettbutikk?

En nettbutikk er den digitale butikken av en bedrift. På nettbutikken kan du blant annet se hvilke produkter som tilbys, informasjon om bedriften og kontaktinformasjon.

Hva er en responsiv nettbutikk?

Responsivt design er tilnærmingen som antyder at design og utvikling skal svare på brukerens atferd og miljø basert på skjermstørrelse og plattform. Kort og enkelt forklart; at nettbutikken er like brukervennlig på mobil som PC.

Hvilke nettbutikk typer finnes?

Det finnes mange ulike nettbutikk typer, men de største er en-side-nettbutikk og multi-nettbutikk.

Hvor mye koster en nettbutikk?

Det er lett å svare: Prisen er 200 000 kr. Eller nei, selvfølgelig er det ikke så lett. Et like riktig svar kan være 12 250 kr. Prisen avhenger helt av dine krav til funksjonalitet, design, strategisk fundament osv. Les mer om pris hos oss!

Hva er nettbutikk SEO?

Søkemotorer som Google bruker roboter til å gjennomsøke sider på nettet og derfor er god SEO veldig viktig for å lykkes på nett. God SEO betyr at man har god plassering på for eksempel Google.